Стенни климатични системи серия GAIA

Новата гама климатици GAIA на Midea е изборът за тези, които се нуждаят от истински свеж въздух в дома си, икономична и тиха работа и модерно интернет управление. Вътрешното тяло е оборудвано с иновативната система за обмен на свеж въздух, усъвършенствана функция за самопочистване, технологията Breezeless и други интересни интелигентни и енергоспестяващи функции, които осигуряват изключителен комфорт в дома Ви.

Характеристики и функции на серия GAIA

Breezeless технология TwinFlap™ с микро отвори

Двете противоположни клапи могат да отклоняват и завихрят въздушния поток, за да осигурят охлаждане с едва доловим бриз. Всички 7928 микроотвора на двата дефлектора са проектирани така, че да разсейват хладния въздушен поток, който се разделя на хиляди фини въздушни струи и по този начин се създава усещането за прохладен бриз в помещението.

Хибридна технология за подаване на свеж въздух в помещението

Благодарение на хибридната система за обмен на свеж въздух, външният въздух може да се подава към климатизираното помещение. След това, с иновативната технология за микро-положително налягане, вътрешното налягане на въздуха се поддържа по-високо от външното. Това означава, че застоялият въздух ще бъде изхвърлен навън, следователно в помещението винаги ще има чист и свеж въздух.

H13 HEPA филтър

Дори най-малките замърсители на въздуха ще бъдат отстранени, когато използвате климатиците от серията GAIA благодарение на HEPA13 филтъра, който има 99,95% сертифицирана ефикасност.

Интелигентно Wi-Fi управление

Midea GAIA разполага с вграден Wi-Fi модул за управление, който работи с Google Assistant, Amazon Alexa, Siri Assistant и много други. Можете лесно да управлявате климатика си чрез интуитивното приложение и гласови команди.

Стенни климатични системи серия Oasis Plus Nordic

Серията климатици Oasis Plus Nordic предоставя изключително широк работен диапазон: -15°C ~ 50°C в режим охлаждане и -30°C ~ 30°C в режим отопление. Системата разполага с допълнителна защита от замръзване (нагревател на компресора и нагревател на дъното на външното тяло), което прави климатиците от тази серия много подходящи за ползване при екстремно ниски температури. Иновативната интелигентна функция за проследяване на движението (Intelligent Eye) предоставя допълнителен комфорт и нисък разход на енергия.

Характеристики и функции на серия Oasis Plus Nordic

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Сензор за човешка активност

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%

Функция Самопочистване

По време на процеса на самопочистване, климатичната система изпълнява специален алгоритъм, който загрява топлообменника, за да изпари натрупаната по него влага. Тази функция предотвратява лошата миризма след като системата е работила дълго в режим на охлаждане и не позволява по топлообменника да се образуват бактерии. Обикновено функцията се изпълнява за около 15 минути.

Стенни климатични системи серия Xtreme Heat Nordic

Климатиците от серията Xtreme Heat Nordic на Midea са чудесни за отопление през зимата, като са оптимизирани, за да постигат голям отоплителен капацитет с минимална консумация на електрическа енергие. Всички климатични системи от тази серия могат да отопляват при -25°C външна температура.

Характеристики и функции на серия Xtreme Heat Nordic

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.

Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Стенни климатични системи Серия BreezeleSS

Стенните климатици BreezeleSS са с изключително елегантен дизайн и осигуряват невероятен комфорт, като разпределят равномерно въздушната струя отпред и отстрани. Благодарение на уникалната BreezeleSS технология, Вие вече няма да усещате студената въздушна струя срещу себе си, а лек хладен полъх, подобен на морски бриз.

Характеристики и функции на серия BreezeleSS

Иновативна технология BreezeleSS определено e измежду най-големите иновации на пазара за битови климатични системи, както в технологично, така и в естетическо отношение. Създаден за потребители, които ценят истинския комфорт и оригинален дизайн.

Twin Flap™

Вътрешните тела от серия BreezeleSS разполагат с двойни Twin Flap жалузи със 7928 нано отвора, които осигуряват равномерно и деликатно разпределение на охладeния въздух в цялото помещение.

Quattro инвертор

Екологичният фреон R32 и иновативната Inverter Quattro технология на Midea гарантират ниска консумация на енергия и висока ефективност на обновения DC инверторен компресор. Той достига 65Hz честота само за 6 секунди и в комбинация с високоскоростния DC инверторен вентилатор, спомага температурата в климатизираното помещение да започне да се променя само след 60 секунди работа на климатика.

3D въздушен поток

Благодарение на иновативния корпус, изходящия въздух се издухва напред и настрани, като това осигурява приятно усещане и 3D въздушен поток. Климатиците от серията BreezeleSS са измежду първите сплит системи със странични отвори за въздух. Специално проектираната S-образна форма спомага за оптимален въздушен поток през топлообменника и подобрена дисперсия.

Стенни климатични системи Серия All Easy Prо Nordic

Лесни за поддръжка и монтаж, климатиците All Easy Prо Nordic на Midea притежават широк диапазон от функции, които могат да удовлетворят и най-взискателните потребители. Подходящи за икономично отопление, което би могло да спести от разходите за енергия и същевременно да предостави необходимия комфорт. Серията разполага с единствената по рода си структура, която позволява вътрешното тяло да се разглобява за по-малко от 2 минути.

Характеристики и функции на Серия All Easy Pro Nordic

Сензор за човешка активност Intelligent Eye

Сензорът Intelligent Eye засича присъствието на хора в помещението и Ви позволява ефективно да насочвате въздушния поток към зоната, където са събрани хората, или далеч от тях, в зависимост от желания комфорт. Освен това, ако в стаята няма хора за повече от 30 минути, климатикът ще премине в режим с понижена мощност. Ако в помещението стане тъмно, функцията ще спре да функционира. Интелигентното око може да намали разхода на енергия с до 25%.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух в помещението.

Бърз монтаж и поддръжка

Вътрешните тела от серията All Easy Pro могат да се разглобят за по-малко от 2 минути, за да бъдат почистени и профилактирани. Необходимо е да развиете 1 единствен винт, за да освободите всички модули от вътрешното тяло. Иновативният прахов филтър е закрепен с 6 магнита и се сваля с 1 „клик“. Дизайнът на филтъра позволява вътрешното тяло да се монтира дори на 5 см от тавана. Уникалният дизайн на вентилаторния модул позволява свалянето му с едно движение и лесното му почистване, без да се разглобява целият климатик. Управляващата платка на вътрешното тяло е разположена в широка кутия, която позволява изключително лесен достъп до всички електрически компоненти.

Стенни климатични системи Серия Aurora

Серията Aurora се отличава с усъвършенствана инверторна система, използваща най-новия хладилен агент R32. Икономичен режим на работа. Разнообразие от мощности, които отговарят на различните нужди на потребителите. Лесно и интуитивно управление чрез безжично дистанционно и Wi-Fi контрол.

Характеристики и функции на Серия Aurora

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.

Турбо режим

При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желана температура възможно най-бързо. Режимът продължава максимум 20 минути, след което автоматично се завръща към зададения, преди активиране на режим Turbo.

8°C отопление

В режим 8°C отопление се поддържа тази константна температура, като по този начин предпазвате дома от прекомерно изстиване през зимата или замръзване на тръби и домашни растения. Режимът е особено подходящ при дълго отсъствие на обитателите на дома.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и еко филтър. Еко филтърът улавя много малки частици прах във въздуха и неутрализира бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Golden Fin

Покритието Golden Fin е по-устойчиво на окисляване и корозия от обикновеното Blue Fin покритие. Golden Fin ефективно предотвратява размножаването и разпространението на бактерии и подобрява устойчивостта към корозивни елементи.

Стенни климатични системи Серия Xtreme Save Pro

Midea Xtreme Save Pro е с висок енергиен клас в режим на охлаждане и в режим на отопление и се предлага с мощност 9000 Btu до 24000 Btu. Можете да се насладите на изключително богат набор на функции на изгодна цена.

Характеристики и функции на Серия Xtreme Save Pro

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Wi-Fi управление

Климатиците Midea Xtreme Save Pro имат вграден WiFi модул, който позволява управление на системата, където и да се намирате по всяко време чрез мобилно приложение, инсталирано на смартфон или таблет. С помощта на това приложение може да включите климатика и му задавате желани режими на работа само с няколко докосвания върху екрана.

i-Clean

Функцията за самопочистване i-Clean използва подобрен алгоритъм, надграждайки стандартното самопочистване. iClean редува режим охлаждане и отопление, за да обледи и обезскрежи топлообменника на вътрешното тяло, кaто по този начин постига много по-добро почистване и елиминира повече вредни организми. Функцията i-Clean се изпълнява двойно по-дълго време от обикновеното самопочистване - около 30-35 минути.

Стенни климатични системи Серия Xtreme Save Lite

Серията климатици Midea Xtreme Save Lite се предлага с капацитет 9000 Btu, 12000Btu, 18000Btu и 24000 Btu. Тя е по-бюджетна версия на Xtreme Save Pro, но също така разполага с множество интелигентни функции, за предоставяне на комфорт в дома Ви. Серията Xtreme Save Lite разполага и с иновативната функция за самопочистване 56°C стерилизация

Характеристики и функции на Серия Xtreme Save Lite

56°C стерилизация

За разлика от обикновения режим на самопочистване и i-Clean, в режим "56°C стерилизация" топлообменникът се обледява в режим охлаждане, след което се загрява до 56°C за 30 до 60 минути, като по този начин се унищожават до 99,9% от вредните организми по топлообменника на вътрешното тяло. Функцията "56°C стерилизация" може да продължи работата си до 95 минути.

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Функция “Follow Mе”

Дистанционното управление на инверторните климатици Midea Xtreme Save Lite е оборудвано с температурен сензор, чрез който автоматично се регулира мощността на климатика в зависимост от температурата, измерена около дистанционното.

Стенни климатични системи Серия Xtreme Ecо

Климатичните системи Midea Xtreme Ecо могат много ефективно да осигурят желаната температура, както през лятото, така и през зимата. Серията разполага с иновативна функция за стерилизация, супер йонизатор и енергоспестяващи режими.

Характеристики и функции на Серия Xtreme ECO

56°C стерилизация

За разлика от обикновения режим на самопочистване и i-Clean, в режим "56°C стерилизация" топлообменникът се обледява в режим охлаждане, след което се загрява до 56°C за 30 до 60 минути, като по този начин се унищожават до 99,9% от вредните организми по топлообменника на вътрешното тяло. Функцията "56°C стерилизация" може да продължи работата си до 95 минути.

Супер йонизатор

Супер йонизаторът освобождава множество положителни и отрицателни йони за премахване на неприятни миризми, прах, тютюнев дим и полени. По този начин се осигурява чист и здравословен въздух за обитателите на климатизираното помещение.

Bio филтър (HEPA)

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

ЕCO технология

Климатиците Midea Xtreme ECO са оборудвани с енергоспестяваща ECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. ECO е наличен при охлаждане.

Подови климатични системи

Новата серия подови климатици на Midea разполага с иновативна система с два вентилатора - отгоре и отдолу, за още по-добър комфорт и ефективност. Климатиците разполагат с функции за прецизно пречистване на въздуха и защита против замръзване, както и нов по-добър и луксозен дизайн.

Характеристики и функции на Подови климатични системи Midea

Филтър със сребърни йони

Филтърът ефективно отстранява бактерии и вируси чрез действието на сребърните йони върху тяхната клетъчна структура и разрушава клетъчната им стена.

HEPA филтър

Bio филтърът се състои от специален биологичен ензим и HEPA филтър. HEPA филтърът улавя много малките частици прах, бактерии, гъбички и микроби. Биологичният ензим убива бактериите чрез разграждане на клетъчната им стена, като по този начин елиминира проблема с повторно замърсяване.

Двоен въздушен поток

Вътрешното тяло на климатичната система разполага с два изхода за климатизирания въздух - долен и горен. Можете да използвате и двата изхода едновременно или само горния.

Ел. нагреватели за работа при ниски температури

На дъното на външното тяло е разположен електрически нагревател, който предпазва от замръзване на конденза при отрицателни температури. Втори нагревател е монтиран на компресора, което осигурява по-лесно стартиране на системата в студените зимни дни.