Отопление, климатизация, вентилация

"ТЕМПЕКС" ЕООД е основана през 2000г. и основен предмет на дейността ѝ са внос, продажба на едро и дребно, монтаж, поддръжка и сервиз на битови и промишлени климатични системи.

Фирмата има богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника, като е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки битови и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за цялостна сградна климатизация.

"ТЕМПЕКС" ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и др.

"ТЕМПЕКС" ЕООД е официален вносител и сервиз на марките Fuji Electric, Midea, Samsung, TREO за България като предлага цялата гама от продуктите на тези марки.

Темпекс централен офис - за нас

Доставка, монтаж, гаранция и сервиз

Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно обслужване, както и годишни профилактики на климатична и вентилационна техника, термопомпени системи тип Въздух-Вода (A2W), чилърни системи и системи за централна климатизация - VRF (Panasonic, Fuji Electric (Fujitsu General)), MDV (TREO, Midea) и DVM (Samsung).

Клиентите могат да посетят и шоурума в град Пловдив, където ще получат професионална консултация в избора си на нов климатик.

Темпекс шоурум - за нас

Проектиране на части ОВКИ, Енергийна ефективност и Реинженеринг

Фирмата разполага с проектантски екип, специализиран в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи.

"ТЕМПЕКС" ЕООД участва в проектирането и изграждане на ОВК и ЕЛ инсталации в множество обекти из цялата страна като хотели, жилищни комплекси, високи сгради, болници, търговски центрове, басейни, банки, ресторанти, електроцентрали, производства, еднофамилни жилищни сгради и др. Натрупаният с годините опит помага на екипа да консултира инвеститорите при избора на най-ефективните системи за поддържане на микроклимата в техните обекти.

Проектиране на ОВКИ - за нас

Сертифициране и сертификати

От 2010г. в "ТЕМПЕКС" ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015, система за управление на околната среда ISO 14001:2015 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труда ISO 45000:2018.

С цел поддържане на високо качество на предлаганите услуги и повишаване удовлетвореността на клиентите, фирмата залага на въвеждащо и постоянно награждащо обучение на персонала.

В тази връзка, монтажните и сервизни групи непрекъснато се обучават от лектори от Samsung, Panasonic и Midea, за което имат издадени съответни сертификати.

Монтажните и сервизни групи на "ТЕМПЕКС" са  преминали обучение и са сертифицирани за работа с флуорирани парникови газове, съгласно Регламенти (ЕС) 517/2014; (ЕС) 2015/2067.

Сертификати Темпекс - за нас

Дистрибуция и сервиз на дронове DJI

"ТЕМПЕКС" ЕООД е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на марката DJI Innovations - лидер в производството на потребителски и индустриални дронове. "ТЕМПЕКС" ЕООД работи в тясно сътрудничество с DJI, за да предостави на европейския пазар цялата гама потребителски, професионални, индустриални и аграрни дронове както и оригинални резервни части и аксесоари за тях.

Повече информация за продуктите на DJI можете да намерите на сайта www.copter.bg.

Дронове от COPTER.BG - за нас

Сертификати

"ТЕМПЕКС" ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 45001:2018. Фирмата е сертифицирана за извършване на монтаж и сервизиране на хладилни, климатични и термопомпени системи и инсталации. Монтажните и сервизните екипи на фирмата са високо квалифицирани специалисти, които са преминали обучение и разполагат с необходимия лиценз, дипломи и сертификати за извършване на съответния вид дейност.

Партньорска програма на "ТЕМПЕКС" ЕООД

Вие сте търговец и искате да разширите вашия бизнес с климатици, работите в областта на климатичната техника, термопомпените системи, централната климатизация и желаете да станете партньор? Ще се радваме да разгледаме нашите предложения и условия за съвместна работа заедно с Вас.

"ТЕМПЕКС" ЕООД работи с фирми в областта на климатичната и вентилационната техника от цялата страна като осигурява на своите партньори климатични системи от марките Fuji Electric, Panasonic, Samsung, Midea и TREO с изгодни условия, поддръжа и помощ при сервизиране или ремонт (както със сервизна документация, така и с осигуряване на допълнителна помощ от страна на своите специалисти), доставка на оригинални резервни части и други.

Ако желаете да станете парньор на фирмата, моля използвайте контактната форма долу:

Станете дистрибутор

*задължителнo поле

 
Добавен за сравнение

Този уебсайт използва бисквитки. Научете повече.