Електрообзавеждане

Електро обзавеждане  Електрообзавеждане-табло  Електрообзавеждане-табла 

Цялостно изграждане на електрически инсталации и съоръжения

Предлагаме на Вашето внимание дейността на ТЕМПЕКС ЕООД в областта на вентилацията, климатизацията, електроизграждане и електрообзавеждане на производствени бази и сгради с обществено и жилищно предназначение.

ТЕМПЕКС ЕООД работи активно в областта на климатизацията от 2000 г. Започвайки с доставка и монтаж на домашни климатични системи, фирмата постепенно разширява дейността си към климатизация на жилищни и обществени сгради, магазини и производствени предприятия.

От 2006 г. ТЕМПЕКС разширява дейността си с изграждане на електроинсталации, автоматизация на ОВКИ техника, видеонаблюдение, газсигнализация, КИП и А с общо предназначение, съпроводено с инженеринг.

Фирмата проектира и изпълнява цялостно електрообзавеждане на обекти от различен характер. Най-честите ни клиенти са индустриални и производствени сгради, жилищни кооперации, търговски центрове, обществени и административни сгради, болници, бизнес центрове и др.

Най-често в проектите ни участват изграждането на кабелни мрежи, заземителни уредби, мълниезащитни инсталации, разпределителни уредби и табла, резервни и автономни захранвания, осветителни уредби и др.

В сферата на силнотоковите инсталации работим само с най-качествените продукти от марки като Schneider Electric, Elematic, Noark, Legrand, ABB и др.

Към електроизграждането спадат също и слаботокови инсталации като видеонаблюдение, газсигнализация, автоматизация на ОВКИ, контрол на достъп, периметрова охрана, оповестяване, специализирано озвучение, компютърни мрежи и др.

ТЕМПЕКС разполага с екип от квалифицирани инженери, техници и специалисти, които проектират и изграждат електроинсталации по най-модерните стандарти и по всички изисквания за безопасност на ЕС.

Услугите, които ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти, са от най-високо ниво и са безкомпромисни по отношение на своето качество. Подлагаме на тестове изградените от нас инсталации и системи, за да гарантираме тяхната сигурност и надеждност.