Контакти

Тук ще намерите координатите на всичките ни офиси в страната, както и контакти за връзка с нас. Обадете ни се на посочените телефони или ни изпратете e-mail, за да бъдем максимално полезни, отговаряйки на вашите въпроси!

Централен офис

Климатици Пловдив

Разгледате и поръчайте битови и промишлени климатици, чилъри и термопомпи, слънчеви колектори и джакузи. В шоурума на фирмата са изложени всички предлагани продукти. Също така, можете да разгледате специално изградения шоурум с VRF система на Panasonic, Samsung и TREO. В централния офис на ТЕМПЕКС ЕООД можете да обсъдите или да получите професионална консултация или оферта за климатизация с VRF, VRV и DVM системи на водещите производители в бранша, като изчисленията и калкулациите за определения проект се правят със специализиран софтуер на конкретния бранд.

ПЛОВДИВ - Централен офис склад и шоурум

ТЕМПЕКС ЕООД
Продажби на дребно и едро на всички предлагани продукти. Офериране и проектиране на термопомпени, VRF и ОВКИ системи и инсталации.
гр. Пловдив,
бул. "Кукленско шосе" 52
тел: 0700 45 300
факс: 032/ 390 101
e-mail: plovdiv@tempexbg.com

Магазин за климатици Пловдив

Магазин климатици Пловдив

В магазина са изложени продукти предимно предназначени за дома или офиса, които могат да се закупят веднага, на място. Ако желаете повече информация, оферта или цени за промишлени климатици, VRF, DVM и системи за централна климатизация, посетете централния ни офис или позвънете за допълнителна информация на посочените по-горе телефони.

ПЛОВДИВ - Магазин за климатици

ТЕМПЕКС ЕООД
Продажба на битови климатици и термопомпи. Магазина разполага с голям шоурум с всички предлагани продукти.
гр. Пловдив,
бул. "6-ти Септември" 190
тел: 032/ 390 103; 0887 44 11 20
e-mail: plovdiv@tempexbg.com

Офис София

Климатици София

Регионално представителство на ТЕМПЕКС ЕООД в град София. Тук ще откриете, налична на склад, цялата гама климатични и термопомпени системи, които преглагаме, както за битова така и за комерсиална употреба. Избирайте от марките Fuji Electric, Panasonic, TREO, Samsung, Midea и много други. Офисът работи с всички дилъри на фирмата.

СОФИЯ - Регионален офис и склад за климатици

ТЕМПЕКС ЕООД
Продажба на всички предлагани от фирмата продукти.
гр. София,
бул. "Искърско шосе" 7,
Търговски център Европа, сграда 9, склад 4.
Клиентите могат да ползват безплатен паркинг.
тел: 0888 144 265
тел: 0882 829 724
e-mail: sofia@tempexbg.com

Офис Варна

Климатици Варна

Регионално представителство на ТЕМПЕКС ЕООД в град Варна. Тук можете да намерите най-новите модели климатични системи на марките Fuji Electric, Panasonic, TREO, Midea и Samsung. Шоурумът е придружен със складова база. Офисът работи с всички дилъри на фирмата.

ВАРНА - Регионален офис и склад за климатици

ТЕМПЕКС ЕООД
Продажба на всички предлагани от фирмата продукти.
гр. Варна,
ул. "Перла" 42,
Клиентите могат да ползват безплатен паркинг.
тел: 0885 390 110
тел: 0882 646 868
e-mail: varna@tempexbg.com

Офис Бургас

Климатици Бургас

Регионално представителство на ТЕМПЕКС ЕООД в град Бургас. Тук можете да намерите най-новите модели климатични системи на марките Fuji Electric, Panasonic, TREO, Midea и Samsung. Шоурумът е придружен със складова база. Офисът работи с всички дилъри на фирмата.

Бургас - Регионален офис и склад за климатици

ТЕМПЕКС ЕООД
Продажба на всички предлагани от фирмата продукти.
гр. Бургас,
ул. "Янко Комитов" 9,
Клиентите могат да ползват безплатен паркинг.
тел: 0885 706 020
тел: 0888 390 130