За "ТЕМПЕКС" ЕООД

Климатици, климатични и термопомпени и вентилационни системи

Офис на ТЕМПЕКС за климатици Пловдив

"ТЕМПЕКС" ЕООД е основана през 2000г. и основен предмет на дейността й са внос, продажба на дребно и едро, монтаж, поддръжка и сервиз на битови сплит, мултисплит и промишлени климатични системи.

Фирмата е с богат опит, дългогодишни традиции и история в областта на климатичната и вентилационната техника, като е тясно специализирана в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки битови, и промишлени климатични системи, както VRF и чилърни системи за сградна климатизация.

"ТЕМПЕКС" ЕООД е директен вносител на климатична техника, електроника и резервни части за климатични системи от Япония, Малайзия, Китай, Тайланд и др.

"ТЕМПЕКС" ЕООД е официален вносител и сервиз на марките Fuji Electric, Panasonic, Midea, Samsung и TREO за България като предлага цялата гама от продуктите на тези марки.

Дистрибуция на дронове DJI

"ТЕМПЕКС" ЕООД е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на марката DJI Innovations - лидер в производството на потребителски и индустриални дронове. "ТЕМПЕКС" ЕООД работи в тясно сътрудничество с DJI, за да предостави на българския пазар цялата гама потребителски и професионални дронове, както и оригинални аксесоари за тях. Повече информация за продуктите на DJI можете да намеите на сайта www.copter.bg.

Доставка, гаранция и сервиз

Фирмата извършва доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно сервизиране на климатична и вентилационна техника, слънчеви колектори, водонагревателни термопомпени системи тип Въздух-Вода, чилърни системи, хидромасажни СПА джакузи и системи за централна климатизация - VRF (Panasonic, Fuji Electric (Fujitsu General), MDV (TREO, Midea) и DVM (Samsung).

Частично или цялостно проектиране по част ОВКИ

Фирмата разполага с проектантски екип, който е специализиран в областта и може да участва както частично, така и цялостно в проектирането и изграждането на вентилационни и климатични системи (ОВКИ)

"ТЕМПЕКС" ЕООД е участвал в част ОВКИ и Електроизграждане в множество обекти из цялата страна, обекти като хотели, ресторанти, клиники, телекомуникационни компании, банки, електроцентрали и др.

Сертифициране и сертификати

От 2010г. в "ТЕМПЕКС" ЕООД е въведена и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015, система за управление на околната среда ISO 14001:2015 и система за управление на здравословните и безопасни условия на труда ISO 45000:2018.

Всички служители от монтажните и ремонтните екипи разполагат с необходимите знания, опит, дипломи и сертификати в областта, в която работят.

Магазини и офиси на "ТЕМПЕКС" ЕООД в страната

Официалните магазини, складови и сервизни бази и офиси на "ТЕМПЕКС" можете да намерите в София, Пловдив, Варна и Бургас.

За повече информация, посетете страницата Контакти