• Вижте новите модели на климатични системи Fuji Electric
 • Инверторен колонен климатик Samsung AF24FSSDAWKN
 • Инверторни касети Samsung с 360° въздушен поток
 • Термопомпи Midea
 • Чилъри Midea
 • Официален дистрибутор на дронове

ТЕМПЕКС предлага следните марки климатици, VRF централна климатизация, термопомпи

Климатични системи Fuji Electric Климатични системи Samsung Климатични системи и термопомпи Panasonic Климатични системи TREO Климатични системи Midea

Сертификати

Сертификати

Новини / Иновации / Анонси

Луксозна серия Fuji Electric KG
Луксозна серия Fuji Electric KG

Хиперинверторните стенни климатични системи Fuji Electric RSGxxKGTA се отличават със стилен дизайн, спечелил престижната награда Good Design. Климатичните системи работят с фреон R32, който е значително по-безопасен за околната среда и подобрява техническите показатели на системата. Вътрешните тела разполагат със свръх тих режим на работа - само 19dB, а сезонните енергийни коефициенти са сред най-добрите в своя клас - SEER: 8.51 A+++ и SCOP: 5.10 A+++. Системтите имат възможност за управление през интернет. За невероятната енергийна ефективност се грижи и сензорът за движение, който управлява мощността на системата в зависимост от броя на хората в помещението.

Интелигентно Wi-Fi управление за климатици
Интелигентно Wi-Fi управление за климатици

iCON FGL интелигентно Wi-Fi управление, което Ви позволява да управлявате различни модели климатици от марките Fuji Electric, Fujitsu и General чрез мобилно устройство, където и да се намирате.

Какво може да прави iCON FGL:

 • Включване и изключване;
 • Смяна на работен режим;
 • Промяна на температурата;
 • Промяна скоростта на вентилатора;
 • Промяна на въздушния поток;
 • Настройка на таймери;

Поддържани марки: Fuji Electric, Fujitsu, General;

Регистриране на неограничен брой климатични системи;

Пълен контрол над всички функции на климачината система.

Най-продаван климатик Fuji Electric RSG-12LMCA
Най-продаван климатик Fuji Electric RSG-12LMCA

Едни от най-успешните модели на Fuji Electric. Характерен с изключителната си енергийна ефективност, запазването на капацитета на отопление и охлаждане при екстремни отрицателни температури и разбира се, страхотната си цена, Fuji Electric RSG-12LMCA е един от най-продаваните климатици на марката. Климатичната система има ефективен дизайн на вътрешното тяло, който позволява насочването на въздушния поток строго вертикално при отопление и строго хоризонтално при охлаждане. Наред с голямата си мощност, системата разполага и с множество полезни функции за създаване на перфектен комфорт през цялата година!

Инверторни климатици Panasonic 2017
Инверторни климатици Panasonic 2017

За 2017 година, Panasonic представиха новата си гама климатици Etherea XZ от серията SKE. Моделите са със стилен и изискан дизайн, като се предлагат с два вида покритие на вътрешното тяло. Всеки един от моделите се предлага и с Wi-Fi модул, който позволява управлението на климатика през смартфон или други мобилни устройства. SKE серията е снабдена с обновената система за регулиране на мощността - econavi и изключително ефективната пречистваща въздуха система nanoe от ново поколение. Климатиците Etherea XZ вече са с R32 фреон, което повишава енергийната им ефективност и намалява вредните емисии. С климатици Panasonic 2017, Вие ще живеете в бъдещето!

Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic
Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic

Aquarea е известната моделна гама инверторни термопомпи на Панасоник, призната в цял свят с високата си ефективност и професионална надеждност. Всички термопомпени системи от тази гама са оборудвани с интелигентно инверторно управление и контролери даващи пълна свобода за настройка на системата. Моделната гама Aquarea е разделена на три подкатегории, с различни предназначения. Aquarea High Performance е серията, която постига най-добра ефективност за възможно най-малко енергопотребление. Aquarea T-CAP е създадена, за да предоставя гореща вода дори при -20 градуса външна температура. Aquarea HT е серията, която може да затопли водата до 65 градуса, за използване с радиатори, вентилаторни конвектори и като БГВ (битова гореща вода).

Професионално видеонаблюдение
Професионално видеонаблюдение

ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти професионално изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение. Изграждаме модерни цифрови и аналогови системи за видеонаблюдение с които да повишите сигурността на вашия бизнес. Работим с най-реномираните производители, за да Ви осигурим сигурна и надеждна система, която може да бъде наблюдавана дори през мобилния Ви телефон! Фирма ТЕМПЕКС е изградила системи за видеонаблюдение на множество обекти като бизнес сгради, спортни центорве, складове, хранилища и др. Работим с признати производители като HIKVISION, Samsung и Lonse, за да предоставим високо ниво на сигурност на вас, вашето семейство, вашия дом и вашия бизнес!

Касетъчни и канални инвертори Samsung 2016
Касетъчни и канални инвертори Samsung 2016

От Samsung предлагат пълна гама касетъчни и канални инверторни климатици за 2016 година, които се възползват от най новите разработки на марката. Касетъчните системи разполагат с всичко необходимо за ефективна климатизация на всяка офис сграда, хотел или жилищен комплекс. В това число спадат възможността за смяна на панела с няколко вида и цвята стандартни панели, 40% по-ниско тегло от предишните, опция за инсталиране на Virus Doctor модул за пречистване на въздуха в помещението и други. Каналните климатични системи също са претърпели сериозни подобрения, серията Slim Duct вече е с 20% по-ниско тегло и по-компактни размери, както и 11% по-ниско ниво на шума на вентилаторната турбина.

Електроизграждане и електроинсталации
Електроизграждане и електроинсталации

ТЕМПЕКС ЕООД проектира и изгражда електроинсталации, в това число и автоматизация на ОВКИ техника, видеонаблюдение, газсигнализация, КИП и А с общо предназначение и слаботокови инсталации. Фирмата има богат опит и е проектирала и изградила електрически инсталации в многобройни обекти в страната. Изградените от нас инсталации са както за жилищни кооперации и къщи, така и за индустриални и комерсиални цели. Фирмата предлага и изграждането на слаботокови инсталации, компютърни мрежи, както и абонаментна и аварийна поддръжка на електроинсталации за Пловдив и региона. ТЕМПЕКС разполага с квалифициран екип от електротехници и електор инженери, както и богата продуктова гама на склад.

VRF Централна климатизация
VRF Централна климатизация

ТЕМПЕКС предлага проектиране, доставка, изграждане и сервизиране на VRV, VRF и DVM системи за централна климатизация на водещи производители като Fuji Electric, Panasonic, Samsung и др. ТЕМПЕКС ЕООД има богат опит и множество изградени инсталации на територията на цялата страна. Всички предлагани от нас VRF системи са с високоефективно инверторно управление и с възможност за отчитане на изразходена електроенергия с помощта на мощен софтуер. Специално за нашите клиенти, изградихме шоурум за с VRF и DVM системи, съответно на Panasonic и Samsung, където можете да се запознаете с начина на работа и възможностите на системите.

Инвертори климатици TREO
Инвертори климатици TREO

TREO представиха новите си модели инверторни климатици за 2014 година. Новата моделна гама е наречена CA1 и в нея участват четири модела инверторни климатици с капацитет до 24,000 Btu. Климатиците са оборудвани с иновативни инверторни компресори, като сплит системата с най-голяма мощност разполага с двуроторен компресор за максимална ефективност. Моделтие от серията CA1 разполагат с постоянен антибактериален филтър, който осигурява чист и свеж въздух в климатизираното помещение. Новите инверторни климатици TREO можете да намерите в магазините на ТЕМПЕКС или в партньорската ни мрежа в цялата страна!

Сервиз климатици и термопомпи
Сервиз климатици и термопомпи

ТЕМПЕКС ЕООД разполага със сертифицирана сервизна база и оторизиран сервизен персонал за марките Fuji Electric, Panasonic, Samsung и TREO, като може да извършва професионален ремонт и сервизиране на всички марки климатични системи и термопомпи. За удобство на своите дилъри и клиенти на дребно, ТЕМПЕКС ЕООД разработи модерна онлайн система за издаване на гаранционни карти, за да сме винаги на високо ниво! Чрез онлайн услугата можете да регистрирате закупените климатици в удобно за вас време, без да се тревожите, че гаранционната карта може да бъде загубена, а гаранцията невалидна.

Проектиране и изграждане на ОВКИ
Проектиране и изграждане на ОВКИ

ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти професионално проектиране и изграждане на ОВКИ инсталации и автоматизация за тях. Ние осигурим предпроектна консултация, изграждане на проект, както за ново строителство, така и за вече изградени жилищни, обществени или промишлени обекти. Можем да сме полезни при препроектиране /реинженеринг/ на ОВКИ с цел промяна на предназначението, добавяне на функционалност или оптимизиране на инсталацията. Винаги работим съобразно изискванията на ЕС. Предлагаме сервизиране, ремонт и поддръжка на ОВКИ, както и доставка на елементи за тях.