• Климатици Fuji
  • Климатици Panasonic Outlet модели
  • Термопомпи Панасоник
  • Чилъри TREO

ТЕМПЕКС предлага следните марки климатици, VRF централна климатизация, термопомпи

Климатици и VRF на Fuji Electric Климатици и термопомпи на Panasonic Климатици, чилъри и термопомпи на TREO продукти на samsung Въздушни завеси Олефини

Сертификати

Сертификати

Новини / Иновации / Анонси

Стенни инверторни климатици Fuji Electric
Стенни инверторни климатици Fuji Electric

Японският производител на климатична техника предлага пълна гама битови инверторни климатици, като гамата стенни инвертори и сред най-силните на пазара. Предлаганите моделни линии са съобразени с изискванията на европейския пазар, като обхващат мощности от 7000BTu до 30,000BTu. Всички стенни инверторни климатици на Fuji Electric са изцяло с инверторно управление (AllDC Inverter), което ги прави изключително ефективни дори при екстремни външни температури до -20 в режим на отопление и -10 градуса в режим на охлаждане, като последната характеристика ги прави перфектен начин за охлаждане на сървърни помещения.

Безжичен рутер за климатици
Безжичен рутер за климатици

ТЕМПЕКС създаде универсален безжичен рутер за управление на климатични системи, независимо от марката и модела им. Устройството може да контролира до 16 отделни климатични системи, които могат да бъдат комбинирани в групи, без значение дали са от различен производител. Интервейсът му позволява използването на седмичен таймер и други, дори при климатици, които нямат фабрично тази функция.

 

 Тест на рутер за климатици!

Потребителско име :
test
Парола :
test
Сплит климатици Панасоник 2014
Сплит климатици Панасоник 2014

Серията QKE е луксозната серия стенни инверторни климатици на Panasonic за 2014 година. Външният вид на вътрешното и външното тяло е съвсем леко изменен, тъй като наградите му за дизайн са достатъчно показни. Сензорната система econavi е подобрена спрямо предшественика си, като сензорите са още по-чувствителни и реагират по-бързо на температурните промени и движението в помещението. Филтриращата система nanoe-g също е получила леки подобрения които я правят още по ефективна, а действието и се усеща дори по-бързо. Като официален вносител на климатици Панасоник, ТЕМПЕКС ЕООД предлага на клиентите си отличен сертифициран сервиз както и професионален монтаж на всички предлагани климатични системи.

Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic
Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic

Aquarea е известната моделна гама инверторни термопомпи на Панасоник, призната в цял свят с високата си ефективност и професионална надеждност. Всички термопомпени системи от тази гама са оборудвани с интелигентно инверторно управление и контролери даващи пълна свобода за настройка на системата. Моделната гама Aquarea е разделена на три подкатегории, с различни предназначения. Aquarea High Performance е серията, която постига най-добра ефективност за възможно най-малко енергопотребление. Aquarea T-CAP е създадена, за да предоставя гореща вода дори при -20 градуса външна температура. Aquarea HT е серията, която може да затопли водата до 65 градуса, за използване с радиатори, вентилаторни конвектори и като БГВ (битова гореща вода).

Луксозни стенни инвертори Samsung 2014
Луксозни стенни инвертори Samsung 2014

От Samsung също представиха моделната си гама луксозни инверторни климатици за 2014 година, като оставиха публиката очарована. Въведеният от тях триъгълен дизайн на вътрешното тяло позволява използването на много по-голяма вентилаторна турбина и по-голям топлообменник в същия обем на вътрешното тяло. От Самсунг са проектирали специална филтрираща система, наречена VirusDoctor, която пречиства въздуха, унищожавайки летливите бактерии, алергени и вируси, които са вредни за Вас и вашите деца. Като официален вносител и сервиз на климатици Samsung, ТЕМПЕКС ЕООД разполага с оторизиран персонал и сервизна база, както и квалифицирани монтажни екипи, за да са доволни клиентите ни в цялата страна!

Електроизграждане и електроинсталации
Електроизграждане и електроинсталации

ТЕМПЕКС ЕООД се занимава с инженеринг, доставка и изграждане на електроинсталации, в това число и автоматизация на ОВКИ техника, видеонаблюдение, газсигнализация, КИП и А с общо предназначение и слаботокови инсталации. Фирмата има богат опит и е проектирала и изградила електрически инсталации в многобройни обекти в страната. Изградените от нас инсталации са както за жилищни кооперации и къщи, така и за индустриални цели. Фирмата предлага и изграждането на слаботокови инсталации, компютърни мрежи, както и абонаментна и аварийна поддръжка на електроинсталации за Пловдив и региона.

VRF Централна климатизация
VRF Централна климатизация

Предлагаме проектиране, доставка, изграждане и сервиз на VRV, VRF и DVM Системи за централна климатизация на водещи производители като Fuji Electric, Panasonic и т.н. ТЕМПЕКС ЕООД е с богат опит и с изградени множество обекти из цялата страна. Всички предлагани от нас промишлени VRF системи са с високоефективно инверторно управление и с възможност за отчитане на израсходена електроенергия.

Сервиз климатици и термопомпи
Сервиз климатици и термопомпи

ТЕМПЕКС ЕООД разполага със сертифицирана сервизна база и оторизиран сервизен персонал за марките Fuji Electric, Panasonic, Samsung и TREO, като може да извършва професионален ремонт и сервизиране на всички марки климатици и термопомпи. За удобство на своите дилъри и клиенти на дребно, ТЕМПЕКС ЕООД разработи модерна онлайн система за издаване на гаранционни карти, за да сме винаги на високо ниво!

Инвертори TREO 2014
Инвертори TREO 2014

TREO представиха новите си модели инверторни климатици за 2014 година. По всичко личи, че климатичните системи са създадени с голяма прецизност, без компромиси в качеството на изработка. Новата моделна гама е наречена CA1 и в нея участват четири модела инверторни климатици с капацитет до 24,000 Btu. Всички модели от гамата са оборудвани с мощни инверторни компресори, като моделът с 24,000 Btu притежава двуроторен компресор. Всички модели от серията CA1 са оборудвани постоянен антибактериален филтър, който осигурява чист и свеж въздух в климатизираното помещение. Новите инверторни климатици TREO можете да намерите в магазините на ТЕМПЕКС или в партньорската ни мрежа!

Проектиране и изграждане на ОВКИ
Проектиране и изграждане на ОВКИ

ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти професионално проектиране и изграждане на ОВКИ инсталации и автоматизация за тях. Ние предлагаме предпроектна консултация, изграждане на проект, както за ново строителство, така и за вече изградени жилищни, обществени или промишлени обекти. Предлагаме препроектиране /реинженеринг/ на ОВКИ с цел промяна на предназначението, добавяне на функционалност или оптимизиране на инсталацията. Винаги работим съобразно изискванията на ЕС. Предлагаме сервизиране, ремонт и поддръжка на ОВКИ, както и доставка на елементи за ОВКИ.