• Инверторни касети Samsung с 360° въздушен поток
  • Станенте официален партньор на ТЕМПЕКС за България
  • Климатици Fuji
  • Висок клас климатици Panasonic
  • Термопомпи Панасоник
  • Чилъри TREO

ТЕМПЕКС предлага следните марки климатици, VRF централна климатизация, термопомпи

Климатици и VRF на Fuji Electric Климатици и термопомпи на Panasonic Климатици, чилъри и термопомпи на TREO продукти на samsung Въздушни завеси Олефини

Сертификати

Сертификати

Новини / Иновации / Анонси

Енергоспестяващи климатици Fuji Electric
Енергоспестяващи климатици Fuji Electric

През 2015 година Fuji Electric представи новия си каталог, в който са представени изцяло инверторните климатични системи на марката. Топмоделът LTCA е запазил стилния си цвят тип "Инокс" като предлага завидни характеристики на охлаждане и отопление и изключителна сезонна енергийна ефективност в най-високия клас, а именно А+++. Работата им до -20 градуса външна температура при отопление ги прави предпочитани дори за най-студените райони. Всички стенни сплит системи на Fuji Electric, с изключение на базовата серия, работят до -10 градуса при охлаждане, правейки ги чудесен избор за охлаждане на сървърни помещения през цялата година.

Безжичен рутер за климатици
Безжичен рутер за климатици

Искате ли да контролирате всички климатици в дома си, независимо от марката и моделът им, през мобилното си устройство? ТЕМПЕКС Ви дава тази възможност с безжичния рутер за климатици, който създадохме. Устройството може да управлява до 16 сплит системи с различни марки и модели, като предоставя възможност за седмичен таймер, температурен таймер, комбинация между двата и всички базови функции като режим на работа, температура, включване и изключване и др.

 

 Тест на рутер за климатици!

Потребителско име :
test
Парола :
test
Най-продаван климатик Fuji Electric RSG-12LMCA
Най-продаван климатик Fuji Electric RSG-12LMCA

Едни от най-успешните модели на Fuji Electric. Характерен с изключителната си енергийна ефективност, запазването на капацитета на отопление и охлаждане при екстремни отрицателни температури и разбира се, страхотната си цена, Fuji Electric RSG-12LMCA е един от най-продаваните климатици на марката. Климатичната система има ефективен дизайн на вътрешното тяло, който позволява насочването на въздушния поток строго вертикално при отопление и строго хоризонтално при охлаждане. Наред с голямата си мощност, системата разполага и с множество полезни функции за създаване на перфектен комфорт през цялата година!

Инверторни климатици Panasonic 2014
Инверторни климатици Panasonic 2014

За 2014 година, Панасоник представиха новата си гама Inverter+ климатици от серията QKE. Моделите са със стилен и изискан дизайн, като се предлагат с два вида покритие на вътрешното тяло. Всеки един от моделите се предлага и с Wi-Fi модул, който позволява управлението на климатика през смартфон или други мобилни устройства. QKE серията е снабдена с обновената система за регулиране на мощността - econavi и изключително ефективната пречистваща въздуха система nanoe-g. Всички Сплит системи на Panasonic са с 5 годишна гаранция на компресор, което ги прави сигурен избор за климатизирането на вашия дом, офис, вила, а като опция, безжичното дистанционно може да бъде заменето със жично, което добавя допълнителна функционалност.

Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic
Термопомпи "Въздух-Вода" Panasonic

Aquarea е известната моделна гама инверторни термопомпи на Панасоник, призната в цял свят с високата си ефективност и професионална надеждност. Всички термопомпени системи от тази гама са оборудвани с интелигентно инверторно управление и контролери даващи пълна свобода за настройка на системата. Моделната гама Aquarea е разделена на три подкатегории, с различни предназначения. Aquarea High Performance е серията, която постига най-добра ефективност за възможно най-малко енергопотребление. Aquarea T-CAP е създадена, за да предоставя гореща вода дори при -20 градуса външна температура. Aquarea HT е серията, която може да затопли водата до 65 градуса, за използване с радиатори, вентилаторни конвектори и като БГВ (битова гореща вода).

Професионално видеонаблюдение
Професионално видеонаблюдение

ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти професионално изграждане на интелигентни системи за видеонаблюдение. Изграждаме модерни цифрови и аналогови системи за видеонаблюдение с които да повишите сигурността на вашия бизнес. Работим с най-реномираните производители, за да Ви осигурим сигурна и надеждна система, която може да бъде наблюдавана дори през мобилния Ви телефон! Фирма ТЕМПЕКС е изградила системи за видеонаблюдение на множество обекти като бизнес сгради, спортни центорве, складове, хранилища и др. Работим с признати производители като HIKVISION, Samsung и Lonse, за да предоставим високо ниво на сигурност на вас, вашето семейство, вашия дом и вашия бизнес!

Касетъчни и канални инвертори Samsung 2016
Касетъчни и канални инвертори Samsung 2016

От Samsung предлагат пълна гама касетъчни и канални инверторни климатици за 2016 година, които се възползват от най новите разработки на марката. Касетъчните системи разполагат с всичко необходимо за ефективна климатизация на всяка офис сграда, хотел или жилищен комплекс. В това число спадат възможността за смяна на панела с няколко вида и цвята стандартни панели, 40% по-ниско тегло от предишните, опция за инсталиране на Virus Doctor модул за пречистване на въздуха в помещението и други. Каналните климатични системи също са претърпели сериозни подобрения, серията Slim Duct вече е с 20% по-ниско тегло и по-компактни размери, както и 11% по-ниско ниво на шума на вентилаторната турбина.

Електроизграждане и електроинсталации
Електроизграждане и електроинсталации

ТЕМПЕКС ЕООД проектира и изгражда електроинсталации, в това число и автоматизация на ОВКИ техника, видеонаблюдение, газсигнализация, КИП и А с общо предназначение и слаботокови инсталации. Фирмата има богат опит и е проектирала и изградила електрически инсталации в многобройни обекти в страната. Изградените от нас инсталации са както за жилищни кооперации и къщи, така и за индустриални и комерсиални цели. Фирмата предлага и изграждането на слаботокови инсталации, компютърни мрежи, както и абонаментна и аварийна поддръжка на електроинсталации за Пловдив и региона. ТЕМПЕКС разполага с квалифициран екип от електротехници и електор инженери, както и богата продуктова гама на склад.

VRF Централна климатизация
VRF Централна климатизация

ТЕМПЕКС предлага проектиране, доставка, изграждане и сервизиране на VRV, VRF и DVM системи за централна климатизация на водещи производители като Fuji Electric, Panasonic, Samsung и др. ТЕМПЕКС ЕООД има богат опит и множество изградени инсталации на територията на цялата страна. Всички предлагани от нас VRF системи са с високоефективно инверторно управление и с възможност за отчитане на изразходена електроенергия с помощта на мощен софтуер. Специално за нашите клиенти, изградихме шоурум за с VRF и DVM системи, съответно на Panasonic и Samsung, където можете да се запознаете с начина на работа и възможностите на системите.

Инвертори климатици TREO
Инвертори климатици TREO

TREO представиха новите си модели инверторни климатици за 2014 година. Новата моделна гама е наречена CA1 и в нея участват четири модела инверторни климатици с капацитет до 24,000 Btu. Климатиците са оборудвани с иновативни инверторни компресори, като сплит системата с най-голяма мощност разполага с двуроторен компресор за максимална ефективност. Моделтие от серията CA1 разполагат с постоянен антибактериален филтър, който осигурява чист и свеж въздух в климатизираното помещение. Новите инверторни климатици TREO можете да намерите в магазините на ТЕМПЕКС или в партньорската ни мрежа в цялата страна!

Сервиз климатици и термопомпи
Сервиз климатици и термопомпи

ТЕМПЕКС ЕООД разполага със сертифицирана сервизна база и оторизиран сервизен персонал за марките Fuji Electric, Panasonic, Samsung и TREO, като може да извършва професионален ремонт и сервизиране на всички марки климатични системи и термопомпи. За удобство на своите дилъри и клиенти на дребно, ТЕМПЕКС ЕООД разработи модерна онлайн система за издаване на гаранционни карти, за да сме винаги на високо ниво! Чрез онлайн услугата можете да регистрирате закупените климатици в удобно за вас време, без да се тревожите, че гаранционната карта може да бъде загубена, а гаранцията невалидна.

Проектиране и изграждане на ОВКИ
Проектиране и изграждане на ОВКИ

ТЕМПЕКС предлага на своите клиенти професионално проектиране и изграждане на ОВКИ инсталации и автоматизация за тях. Ние осигурим предпроектна консултация, изграждане на проект, както за ново строителство, така и за вече изградени жилищни, обществени или промишлени обекти. Можем да сме полезни при препроектиране /реинженеринг/ на ОВКИ с цел промяна на предназначението, добавяне на функционалност или оптимизиране на инсталацията. Винаги работим съобразно изискванията на ЕС. Предлагаме сервизиране, ремонт и поддръжка на ОВКИ, както и доставка на елементи за тях.